COVID-19 heeft geen invloed op onze activiteiten. Lees over onze maatregelen

Uw winkelwagen

Jouw winkelmandje is leeg
20 jaar ervaring
Gratis digitaal ontwerp
Persoonlijke service

Wij zijn er voor je

020 - 5045713
Telefonisch beschikbaar
promo@loopper.com
Wij antwoorden binnen 1 uur (09:00 - 17:30)

Privacy policy

Jouw privacy is voor Loopper van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat wij bij de webwinkel: www.loopper.com/nl/ allemaal doen met informatie die wij over jou te weten komen.
 

Verwerkte persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze webwinkel krijgen wij de volgende informatie over jou;

  • jouw naam
  • jouw adres
  • jouw telefoonnummer
  • jouw factuuradres
  • jouw e-mailadres
  • jouw geslacht
  • jouw IP-adres
  • jouw locatiegegevens
  • koppelingen met social media
  • gegevens over jouw bezoek aan onze (mobiele) websites en apps: URL, IP-adres, browsertype, taal, datum en tijd van je bezoek
  • gegevens over je interesses als gebruiker van onze (mobiele) websites en apps, producten en diensten
  • financiële gegevens in verband met bestellingen en betalingen
  • door je bij registratie verstrekte gegevens zoals jouw gebruikersnaam en jouw wachtwoord 
     

De wet noemt dit persoonsgegevens en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en met welke reden. Dit lees jw hieronder. Wij geven je persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor de webwinkel of als de wet zegt dat dat moet. Een voorbeeld is dat we bij een vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie.
 

Doeleinde verwerking persoonsgegevens

Jouw gegevens kunnen we gebruiken voor de volgende doeleinden:

  • voor de uitvoering van de met jouw gesloten overeenkomsten
  • om je de overeengekomen diensten, producten en informatie te leveren
  • om je te informeren over huidige en toekomstige producten of diensten van Loopper
  • om deelname mogelijk te maken aan acties
  • om informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op jouw interesses af te stemmen
  • om te voldoen aan wet- en regelgeving
  • om je toegang te verlenen tot onze website, al dan niet op basis van jouw registratie als gebruiker
  • om de kwaliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren
  • om contact met je op te nemen over de door jou gevraagde diensten
  • om marktonderzoek uit te voeren

Voor zover voor deze verwerkingen jouw toestemming is vereist zal Loopper jouw gegevens alleen verwerken als je die toestemming hebt gegeven.
 

Jouw account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel kun je je registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met jouw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat wij je gemakkelijk kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel.

Wij bewaren deze informatie zo lang als jouw account bestaat. Je kunt via jouw account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.
 

Afhandeling bestellingen     

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij jouw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen jouw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over jouw betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna totdat de garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van je aankoop en je factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.
 

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet je bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er gemakkelijk bij pakken. Ook kunnen wij zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.
 

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees.
 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus jouw persoonsgegevens krijgen. Zij zorgen er voor dat advertenties zo veel mogelijk interessante of leuke aanbiedingen bevatten. Dit is nodig om je te kunnen leveren wat je hebt gekocht. Zij kunnen jou dan zelf reclame sturen. Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. Wij vragen dan altijd eerst je toestemming voordat zij jouw gegevens krijgen.
 

Bewerkers

Voor zover Loopper voor de in dit Privacy- en cookiebeleid vermelde doeleinden gebruik maakt van de diensten van derden en deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten toegang hebben tot persoonsgegevens heeft Loopper de vereiste contractuele en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat uw gegevens uitsluitend voor de hier omschreven doeleinden worden verwerkt.
 

Cookies           

Voor het verzamelen van gegevens gebruikt Loopper cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze webwinkel wordt meegestuurd en door jouw browser op de harde schrijf van jouw computer of mobiele telefoon wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.
 

Bij jouw bezoek aan onze webwinkel wordt je gevraagd toestemming te geven voor het gebruik van cookies. Indien je die toestemming geeft (door op Akkoord te klikken of door verder te gaan met je bezoek aan de webwinkel kunnen de hieronder onder A. tot en met F. beschreven cookies worden geplaatst. Indien je geen toestemming geeft kunnen alleen functionele cookies worden geplaatst. Mogelijk kan je dan niet van alle onderdelen van de website gebruik maken. Wil je geen cookies accepteren, dan kun je dit altijd zelf aangeven in jouw browser. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij de fabrikant van jouw browser. Als je cookies uitschakelt, is het mogelijk dat bepaalde functies niet werken of dat bepaalde diensten niet beschikbaar voor je zijn.
 

Via deze website kunnen de volgende soorten cookies geplaatst worden:
 

A. Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij je herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

B. Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

C. Tracking cookies van onszelf
Met jouw toestemming plaatsen wij een cookie op jouw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra je een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat je naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

D. Tracking cookies van onze adverteerders
Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders tracking cookies op je apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van je online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van je bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op je profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn.

E.  Google Analytics
Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Privacy Shield principles en is aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

F. Social media 
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (liken) of delen (tweeten) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees je de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.
 

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam/e-mailadres en wachtwoord.
  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.
 

Daarnaast hebben wij uiteraard passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of enige andere vorm van onrechtmatige verwerking. Wij bewaren jouw gegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan, wettelijk verplicht is en/of noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt. Hoe lang bepaalde gegevens worden bewaard is afhankelijk van de aard van de gegevens en de doeleinden waarvoor zij worden verwerkt. De bewaartermijn kan dus per doel verschillen.
 

Inzage en wijzigen of verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van je hebben, kan je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je heeft de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens wij hebben en wat wij daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die wij hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat wij zeker weten dat wij geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

  • Loopper
  • Pieter Braaijweg 101
  • 1114 AJ  Amsterdam
  • Promo(at)loopper.com

Wat zeggen onze klanten?

François
Snelle efficiënte service
Laurens van Mare
De levering was een dag eerder dan gepland. En de kwalite..
Toon gehele recensie
De levering was een dag eerder dan gepland. En de kwaliteit van de de producten is naar verwachting. Elke vraag met betrekking tot het ontwerp, werd vakkundig en naar tevredenheid beantwoord. Voor mij een blijvertje! Enige min punt is dat de levering gedaan werd door DHL en die waren niet voorzichtig met de spullen omgegaan. Producten waren in orde, maar de verpakkingen waren beschadigd. (anders was het 5 sterren)
Vincent Hoes
Samen overlegt over product en vormgeving. Snelle product..
Toon gehele recensie
Samen overlegt over product en vormgeving. Snelle productie en goede uitlevering. Zou er de volgende keer weer gaan bestellen.
RAF JOOSEN
Correcte kwaliteit en service!

Gratis digitaal ontwerp

Binnen 1 uur!
Wij zijn trots op de snelle en kwalitatieve service die we bieden, elke keer weer! Binnen 1 uur van het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling sturen wij een vrijblijvend digitaal voorbeeld naar je toe. Zo zorgen we voor een goede start om die deadline te behalen!

Custom
made

Creëer jouw eigen product!
Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken, met meer dan 6000 producten die met logo of tekst bedrukt kunnen worden. Heb jij iets speciaals in gedachte? Wij hebben ons eigen team om jouw idee om te zetten in een product. Van idee naar productie in een handomdraai!

18 jaren ervaring

Geef ons een uitdaging!
Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat persoonlijk contact en kennis van producten van groot belang is. Wij onderscheiden ons van de rest door altijd een accountmanager toe te wijzen aan een project die meedenkt zodat we samen het beste resultaat kunnen behalen.
close
Categorieën
Snelle offerte
Snelle offerte
Upload jouw logo
Opmerkingen over het uploaden van bestanden
Kies je taal
Winkeltas close
Ga naar je winkelwagenJouw winkelmandje is leegAfrekenen
Inloggen close

Nog geen account? Maak een account aan
Filters close
Toon